Znanost i biologija

Dino-Lite USB mikroskop pruža učenicima trenutačni pristup u mali svijet. Povećanje do 200 puta daje prekrasan uvid u pojedinosti koje inače ostaju skrivene. Mikroskopski svijet oživljava u učionici.

Samo spojite Dino-Lite Osnovni (AM2011) na osobno računalo i na ekranu ćete odmah vidjeti rezultate. Možete proučavati insekte, elektroniku, tiskane materijale i mnogo drugih predmeta. Osnovni Dino-Lite ima pristupačnu cijenu što ga čini prikladnim za korištenje od strane učenika u učionici.

Dino-Lite Pro je idealno rješenje za prikazivanje i raspravljanje o mikroskopskim slikama u učionici. Dino-Lite Pro (AM413T/AM7013MT) s njegovom visokom razlučivosti koristite na digitalnoj ploči ili na zaslonu. Ovaj model Dino-Litea sadrži dodirni gumb za izravno snimanje slika. S DinoCapture softverom možete čak i mjeriti na slikama. Za izradu kvalitetnih fotografija pomoću Dino-Litea, preporučamo upotrebu postolja. Fleksibilno postolje (MS33W) se može okretati u svim smjerovima. Profesionalno postolje MS35B pruža čak i više preciznosti. Položaj Dino-Litea se može okomito fiksirati i prilagoditi.

 NaslovnicaO namaProizvodiNovostiDemoDownloadKontaktirajte nasPrivatnost

© Crescat d.o.o. Sva prava pridržana 2024
3 PRO production