MS35BE

MS35BE dolazi s ESD (elektrostatičkim pražnjenjem) sigurnom osnovnom pločom umjesto standardne baze kao kod stalka MS35B. MS35BE je stabilan vertikalni stolni stalak koji je dizajniran za korištenje sa cjelokupnom linijom Dino-Lite ESD-sigurnih digitalnih mikroskopa.

Stalak MS35BE posebno je dizajniran, vertikalno pomični stalak koji osigurava stabilnost vašeg Dino-Lite digitalne USB mikroskopa na radnom stolu. Stalak omogućava rotiranje po horizontalnoj osi od 360 stupnjeva te mogućnost podešavanja udaljenosti od promatranog predmeta do najviše 20 cm.

Držač Dino-Lite postavljen je na nosač s kugličnim zglobom koji nudi mogućnost bočnog  bočni otklona od najviše 45 stupnjeva. nosač s kugličnim zglobom postavljen je na “dovetail” klizač koji olakšava fokusiranje i povećavanje promatranog predmeta. Klizač je moguće namjestiti na bilo koju poziciju na okomitom nosaču čime se određuje žarišna udaljenost Dino-Lite digitalnog USB mikroskopa. Precizna izrada ovog stalka omogućuje lagano prilagođavanje i namještanje, a sam stalak se vrlo stabilan i ergonomski oblikovan.

Stalak MS35BE izrađen je od kombinacije čvrstog nehrđajućeg čelika i laganog recikliranog aluminija. Zbog takve konstrukcije stalak MS35BE predstavlja izvrsno rješenje za sve koji trebaju lagano prenosiv, a opet stabilan stalak za svoj mikroskop.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 12,5  x 20,5  x 30,5 (cm)
  • Masa: 1,10 kg
  • Kompatibilan sa svim Dino – Lite modelima
  • Jamstvo: 1 godina


NaslovnicaO namaProizvodiNovostiDemoDownloadKontaktirajte nasPrivatnost

© Crescat d.o.o. Sva prava pridržana 2019
3 PRO production