AM7515MT4A

Model AM7515MT4A je Dino Lite digitalni USB mikroskop s rezolucijom od 5 megapiksela, razinom povećanja od 145 do 470 i ugrađenom opcijom koaksijalnog osvjetljenja. Uz najsuvremenije mogućnosti optike, te značajke poput fleksibilne LED kontrole ovaj model ima opciju izmjene ili miješanja običnog i koaksijalnog osvjetljenja.

Tehnika koaksijalnog osvjetljenja omogućuje uvid u detalje koji su vrlo teško uočljivi pod normalnim svjetlom, poput mikročipova i ostalih mikroelektroničkih predmeta. Model AM7515MT4A sadrži opciju automatskog očitavanja uvećanja (AMR- automatic magnification reading) koja automatski otkriva i prikazuje stupanj povećanja u Dino-Lite softveru (dolazi s uređajem).

Ove jedinstvene značajke čine model Dino-lite AM7515MT4A idealnim uređajem za analizu materijala, kontrolu elektronike ili druge slične poslove koji zahtijevaju visoku razinu povećanja,  koaksijalno osvjetljenje, svestranost i prenosivost.  Model AM7515MT4A isporučuje se s DinoCapture 2.0 softverom za Windows koji je prilagođen korisniku i jednostavan za korištenje. Posebno za ovaj uređaj, u softver su ugrađene dodatne funkcionalnosti poput  automatskog očitavanja uvećanja (AMR- automatic magnification reading), kalibracije, mjerenja, snimanje i označavanja fotografija te snimanja video zapisa. Premda se model AM7515MT4A može koristiti dok se drži u ruci, ipak se preporuča korištenje stalka koji omogućava visoku preciznost. Stalak Dino-Lite RK-10A, primjerice, predstavlja idealan dodatak ovom uređaju. Riječ je o vrhunskom stalku iznimne čvrstoće i stabilnosti, izrađen od kombinacije nehrđajućeg čelika i laganog aluminija te omogućava iznimno precizno podešavanje fokusa.

Dodatne tehničke karakteristike možete vidjeti ovdje.


Zoom415x~470 x
Rezolucija5 MEGAPIKSELA 2592 x 1944
Izmjena kapicaZAMJENJIVE KAPICE

NaslovnicaO namaProizvodiNovostiDemoDownloadKontaktirajte nasPrivatnost

© Crescat d.o.o. Sva prava pridržana 2024
3 PRO production