AM7025X

Nova EDGE serija Dino Eye kamera ima rezoluciju od 5 megapiksela te pruža vrhunsku kvalitetu slike i pravu reprodukciju boja. Ove jedinstvene značajke čine model Dino Eye  AM7025X idealnim uređajem za poslove gdje je potrebna realna reprodukcija boja, kao i za promatranje patoloških uzoraka i poslove kontrole kvalitete raznih proizvoda.

Okular standardnih mikroskopa možete zamijeniti s Dino-Eye okularom, čime ćete standardni mikroskop pretvoriti u digitalni mikroskop. DinoEye AM7025X odgovara okularima od 23 mm, a pomoću prilagodnika može se adaptirati i na okulare od 30 mm ili 30,5 mm.

Dodatno možete koristiti C-mount navoj koji je uključen s adapterom od 30,5 mm da biste mogli povezati DinoEye s adapterom za C-mount (nije uključen u cijenu) na trinokularnu cijev mikroskopa. Fotoaparat okulara AM7025X će odgovarati gotovo svim mikroskopskim markama i modelima. AM7025X dolazi s softverom DinoCapture za Windows i DinoXcope softverom za MAC koji omogućuju  prikaz snimke uživo s Vašeg optičkog uređaja na monitoru ili projektoru te  izravno snimanje slike, videa i video snimke kroz vrijeme.

 


Rezolucija5 MEGAPIKSELA 2592 x 1944

NaslovnicaO namaProizvodiNovostiDemoDownloadKontaktirajte nasPrivatnost

© Crescat d.o.o. Sva prava pridržana 2024
3 PRO production